Τουρισμοσ Για Ολουσ Αιτηση : ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ -ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ... / Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο.

Τουρισμοσ Για Ολουσ Αιτηση : ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ -ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ... / Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο.. Όλοι οι δικαιούχοι που δεν έκαναν χρήση του voucher μπορούν να επιλέξουν διαμονή 2 ή 3 ή 4 ημερών επιδοτούμενη έως και 100% στα καταλύματα ως εξής: Πάνω από 300.000 οι αιτήσεις. Κριτήριο για την υποβολή της αίτησης είναι το ετήσιο ατομικό εισόδημα να μην ξεπερνά τα 16.000 ευρώ ή τα 28.000 στην περίπτωση οικογένειας, με προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο. Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις κοινωνικού τουρισμού 2021. Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο (ισχύει για όλους) ή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις αναλυτικές ημερομηνίες για να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με βάση το αφμ τους στην ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr. Η παράταση ισχύει έως και την πέμπτη, 9 ιουλίου του 2020. Ξεκινούν τον ιούλιο οι αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους. Όλοι οι δικαιούχοι που δεν έκαναν χρήση του voucher, μπορούν να επιλέξουν διαμονή 2 ή 3 ή 4 ημερών επιδοτούμενη έως και 100% στα καταλύματα ως εξής: Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές!

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ASTERIA - STEIRI: Δίστομο ...
ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ASTERIA - STEIRI: Δίστομο ... from 4.bp.blogspot.com
Οι συνοδοί «δικαιούχων» ή «ωφελουμένων» ανηκόντων στην κατηγορία ατόμων με νοητική ή σωματική αναπηρία τουλάχιστον 67%, και μόνο στην περίπτωση που υπάρχει αναγκαιότητα συνοδείας και αυτή προκύπτει από τον νόμο και αποδεικνύεται από σχετική βεβαίωση, όπως αυτή. Οι δικαιούχοι του προγράμματος « τουρισμός για όλους », προϋπολογισμού 30 εκατ. Οι αιτήσεις των δικαιούχων με βάση τον αφμ. Δείτε τις αναλυτικές ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων με βάση το αφμ των δικαιούχων στην ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr. Πάνω από 300.000 οι αιτήσεις. Εάν δεν λάβετε το έτος 2020 μέρος στο πρόγραμμα, μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση συμμετοχής με βάση τον αριθμό που λήγει το αφμ σας ως εξής: Με δεδομένο ότι, μέχρι τις 31 ιουλίου 2021, μπορούν να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους και οι περίπου 300.000 δικαιούχοι του περσινού προγράμματος, που δεν το έπραξαν νωρίτερα, λόγω. Διαθέσιμη η πλατφόρμα για τις αιτήσεις έως 3.7.2020.

Κριτήριο για την υποβολή της αίτησης είναι το ετήσιο ατομικό εισόδημα να μην ξεπερνά τα 16.000 ευρώ ή τα 28.000 στην περίπτωση οικογένειας, με προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο.

Όλοι οι δικαιούχοι που δεν έκαναν χρήση του voucher, μπορούν να επιλέξουν διαμονή 2 ή 3 ή 4 ημερών επιδοτούμενη έως και 100% στα καταλύματα ως εξής: Ως «δικαιούχοι» του προγράμματος «τουρισμός για όλους», έτους 2020, ορίζονται φυσικά πρόσωπα. Η παράταση ισχύει έως και την πέμπτη, 9 ιουλίου του 2020. Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο. Μέσω του «τουρισμός για όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές! Νέος δικαιούχος του έτους 2021. Παρατείνονται οι αιτήσεις για όλα τα αφμ έως και το σάββατο 11 ιουλίου 2020. Όλοι οι δικαιούχοι που δεν έκαναν χρήση του voucher μπορούν να επιλέξουν διαμονή 2 ή 3 ή 4 ημερών επιδοτούμενη έως και 100% στα καταλύματα ως εξής: Εντός των ημερών αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα του προγράμματος «τουρισμός για όλους» του υπουργείου τουρισμού. * 2 ή 3 διανυκτερευσεισ. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Δημοσιεύτηκε η δημόσια πρόσκληση για το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2020».διαβάστε στο xristika.gr ποιοι είναι οι δικαιούχοι. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις αναλυτικές ημερομηνίες για να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με βάση το αφμ τους στην ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr.

Ξεκινούν τον ιούλιο οι αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους. Με περισσότερες επιλογές και επιδότηση ακόμη και. Οι δικαιούχοι του προγράμματος « τουρισμός για όλους », προϋπολογισμού 30 εκατ. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα www.tourism4all.gov.gr για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2020» που προσφέρει διακοπές με… επιδότηση έως και 60% σε 25.000 δικαιούχους.

ΥΠ.ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: ΨΗΦΙΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ...
ΥΠ.ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: ΨΗΦΙΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ... from www.kaipoutheos.gr
Όλοι οι δικαιούχοι που δεν έκαναν χρήση του voucher, μπορούν να επιλέξουν διαμονή 2 ή 3 ή 4 ημερών επιδοτούμενη έως και 100% στα καταλύματα ως εξής: Ως «δικαιούχοι» του προγράμματος «τουρισμός για όλους», έτους 2020, ορίζονται φυσικά πρόσωπα. Ξεκινούν τον ιούλιο οι αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου τουρισμού www.tourism4all.gov.gr μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Διαθέσιμη η πλατφόρμα για τις αιτήσεις έως 3.7.2020. Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο (ισχύει για όλους) ή. Κριτήριο για την υποβολή της αίτησης είναι το ετήσιο ατομικό εισόδημα να μην ξεπερνά τα 16.000 ευρώ ή τα 28.000 στην περίπτωση οικογένειας, με προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο. Δείτε τις αναλυτικές ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων με βάση το αφμ των δικαιούχων στην ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr.

Δε 29/6 & τρ 30/6.

Διαθέσιμη η πλατφόρμα για τις αιτήσεις έως 3.7.2020. Οι δικαιούχοι του προγράμματος « τουρισμός για όλους », προϋπολογισμού 30 εκατ. Άνοιξε το βράδυ της δευτέρας (29/06), η πλατφόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής των δικαιούχων στο πρόγραμμα του υπουργείου τουρισμού «τουρισμός για όλους». Δείτε τις αναλυτικές ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων με βάση το αφμ των δικαιούχων στην ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr. Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο. Το πρόγραμμα «τουρισμός για όλους», προϋπολογισμού 30 εκατ. Με δεδομένο ότι, μέχρι τις 31 ιουλίου 2021, μπορούν να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους και οι περίπου 300.000 δικαιούχοι του περσινού προγράμματος, που δεν το έπραξαν νωρίτερα, λόγω. Η παράταση ισχύει έως και την πέμπτη, 9 ιουλίου του 2020. Γι' αυτό και τώρα δίνεται νέα παράταση μέχρι την τετάρτη, 8 ιουλίου, για να κάνουν όσοι δεν πρόλαβαν τις αιτήσεις τους. Εντός των ημερών αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα του προγράμματος «τουρισμός για όλους» του υπουργείου τουρισμού. Οι δικαιούχοι του προγράμματος « τουρισμός για όλους », προϋπολογισμού 30 εκατ. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου τουρισμού www.tourism4all.gov.gr μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Κριτήριο για την υποβολή της αίτησης είναι το ετήσιο ατομικό εισόδημα να μην ξεπερνά τα 16.000 ευρώ ή τα 28.000 στην περίπτωση οικογένειας, με προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο.

Κριτήριο για την υποβολή της αίτησης είναι το ετήσιο ατομικό εισόδημα να μην ξεπερνά τα 16.000 ευρώ ή τα 28.000 στην περίπτωση οικογένειας, με προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου τουρισμού www.tourism4all.gov.gr μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Οι αιτήσεις των δικαιούχων με βάση τον αφμ. Γι' αυτό και τώρα δίνεται νέα παράταση μέχρι την τετάρτη, 8 ιουλίου, για να κάνουν όσοι δεν πρόλαβαν τις αιτήσεις τους. * 2 ή 3 διανυκτερευσεισ.

ΟΑΕΔ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ...
ΟΑΕΔ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ... from www.tastv.gr
Εντός των ημερών αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα του προγράμματος «τουρισμός για όλους» του υπουργείου τουρισμού. Παρακαλούμε συνδεθείτε στην εφαρμογή για να δείτε την οριστική κατάσταση της αίτησης σας: Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο (ισχύει για όλους) ή. Η υποβολή αιτήσεων έληγε τα μεσάνυχτα της πέμπτης και οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 300. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου τουρισμού www.tourism4all.gov.gr μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Το πρόγραμμα τουρισμός για όλους, προϋπολογισμού 100 εκατ. Οι δικαιούχοι του προγράμματος « τουρισμός για όλους », προϋπολογισμού 30 εκατ. Νέος δικαιούχος του έτους 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις αναλυτικές ημερομηνίες για να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με βάση το αφμ τους στην ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr.

Ως «δικαιούχοι» του προγράμματος «τουρισμός για όλους», έτους 2020, ορίζονται φυσικά πρόσωπα. Η παράταση ισχύει έως και την πέμπτη, 9 ιουλίου του 2020. Οι συνοδοί «δικαιούχων» ή «ωφελουμένων» ανηκόντων στην κατηγορία ατόμων με νοητική ή σωματική αναπηρία τουλάχιστον 67%, και μόνο στην περίπτωση που υπάρχει αναγκαιότητα συνοδείας και αυτή προκύπτει από τον νόμο και αποδεικνύεται από σχετική βεβαίωση, όπως αυτή. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο. Το πρόγραμμα τουρισμός για όλους, προϋπολογισμού 100 εκατ. Διαθέσιμη η πλατφόρμα για τις αιτήσεις έως 3.7.2020. Παρατείνονται οι αιτήσεις για όλα τα αφμ έως και το σάββατο 11 ιουλίου 2020. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου τουρισμού www.tourism4all.gov.gr μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Ευρώ, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την τετάρτη 8 ιουλίου, στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της δημόσιας διοίκησης. Άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα www.tourism4all.gov.gr για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «τουρισμός για όλους 2020» που προσφέρει διακοπές με… επιδότηση έως και 60% σε 25.000 δικαιούχους. Κριτήριο για την υποβολή της αίτησης είναι το ετήσιο ατομικό εισόδημα να μην ξεπερνά τα 16.000 ευρώ ή τα 28.000 στην περίπτωση οικογένειας, με προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο. Πάνω από 300.000 οι αιτήσεις.